nav-left cat-right
Ingrijire persoane cu dizabilitati (locuri de munca in strainatate)
Ingrijire batrani in Austria (locuri de munca in strainatate)
Ingrijire persoane in Austria (locuri de munca in strainatate)
Ingrijire persoane varstnice in Austria (locuri de munca in strainatate)
cat-right Deutsch Romana

Servicii

 

   Pentru că știm multe lucruri despre piața muncii și cunoaștem problemele cu care oamenii se confruntă atunci când intenționează să se angajeze în străinătate, ne-am gândit să vă ajutăm atât cu consultanță, cât și cu oferirea unui loc de muncă în Germania și Austria. A găsi un loc de muncă într-o altă țară nu este o muncă ușoară, iar dacă este prima dată când decideți să plecați, atunci misiunea poate fi una dificilă. Totuși, Deki Jobs vine în ajutorul dumneavoastră, oferindu-vă consiliere în vederea găsirii unui loc de muncă, detalii despre transport, pregătirea dosarului, dar și alte informații ce v-ar putea facilita angajarea într-o altă țară.

   Mai mult de atât, în momentul de față, agenția Deki Jobs oferă servicii profesioniste de îngrijire la domiciliu, însă pe viitor va viza și piața de muncă în domeniul construcțiilor.
Calitate, seriozitate și profesionalism – acesta este dictonul nostru. Pentru că, pe de-o parte ajutăm oamenii să găsească un loc de muncă într-o altă țară, iar pe de altă parte oferim un sprijin și familiilor ce nu mai au timp să stea după părinții, ce au ajuns la o vârstă înaintată sau după rudele ce au diferite probleme.

   Și, pentru că agenția noastră știe că fiecare om este pretențios, noi încercăm să mulțumim pe toată lumea. Pe angajați îi vom consilia și le vom oferi tot sprijinul nostru din momentul plecării, pană când se întorc de la muncă, dar nu numai, iar angajatorilor le garantăm calitatea serviciilor noastre.

   Chiar dacă suntem noi pe piață, acceptăm provocările, ne asumăm responsabilitățile până la capăt și ne adaptăm la orice situații. Obiectivul nostru constă în realizarea serviciilor la un nivel cât mai înalt.

   Nu este simplu să apelezi la oameni din exterior când vine vorba de familia ta. Din acest motiv, agenția recrutează personal, analizând cerințele familiei în detaliu și pune la dispoziție o gamă largă de servicii de îngrijire la domiciliu, printre care: asigurarea că persoana își ia tratamentul corespunzător la ora potrivită, menajul, gătitul și pregătirea meselor, dar și plimbarea cu pacientul.