nav-left cat-right
Ingrijire persoane cu dizabilitati (locuri de munca in strainatate)
Ingrijire batrani in Austria (locuri de munca in strainatate)
Ingrijire persoane in Austria (locuri de munca in strainatate)
Ingrijire persoane varstnice in Austria (locuri de munca in strainatate)
cat-right Deutsch Romana

Selecția personalului

   Deki Jobs pune la dispoziția dumneavoastră personal bine instruit, gata să vă ofere o mână de ajutor în orice situație. Persoanele ce sunt responsabile de îngrijirea și asistarea vârstnicilor, asigură nu doar companie acestora, ci și pregătirea și oferirea meselor, administrarea medicamentelor, daca este nevoie, asigură igiena și se ocupă cu menajul în casă. Este dificil să-i lași pe cei dragi cu persoane pe a care abia le cunoști, însă noi vă garantăm calitatea serviciilor și competența personalului, căci aceștia sunt calificați în domeniu sau au urmat un curs corespunzător.
În ceea ce priveşte condiţiile de angajare, persoanele ce vor prezenta interes faţă de de găsirea unui loc de muncă în Austria sau Germania, trebuie să cunoască limba germana.

   Atribuțiile personalului: Persoanele ce sunt responsabile de îngrijirea și asistarea persoanelor vârstice, asigură nu doar companie acestora, ci și pregătirea și oferirea meselor, administrarea medicamentelor, daca este nevoie, asigură igiena și se ocupă cu menajul în casă. În ceea ce priveşte condiţiile de angajare, persoanele ce vor prezenta interes faţă de de găsirea unui loc de muncă în Austria sau  un loc de muncă Germania, trebuie să cunoască limba germană, pentru a putea purta discuții atât cu persoana ce o are sub supraveghere, cât și cu familia acesteia.

   Salarizarea se va face în funcţie de experienţa persoanei angajate, dar şi de responsabilităţile ce îi revin.

Observații!

   Cei care vor lucra în Austria vor fi angajați de familia de acolo, în schimb dacă se va opta pentru Germania, atunci persoana este angajată de către Agenția Deki Jobs. Diferențe există și la perioada de lucru, în Austria, lucrându-se 14 sau 28 de zile, pe când în Germania între 60 și 90 de zile, iar salariile se plătesc pe luna calendaristică.

   Condițiile de selecție ale personalului sunt următoarele:

  • Persoană liniștită, calmă, empatică, îngrijită și aptă din punct de vedere medical
  • Persoană organizată, astfel încât să se încadreze în programul de lucru și să cuprindă toate activitățile stabilite
  • Experiență
  • Cunoștințe de limba germană
  • Cazier judiciar